TRT Kent Radyo İzmir’deydim

Trt Kent Radyo İzmir’de sevgili Feryal Gürel Durmaz “İzmir’in Renkleri Programı” için Küçük Gezgin Çakıl ve beni davet etti. Bu, Çakıl ve benim biriktirdiğimiz anıların arasında en güzellerinden biri olacaktı. Ne de olsa canlı yayında Çakıl seyahat anılarını paylaşacaktı. Çok sevindik, çok niyetlendik ama günlerdir hastalıkla mücadele eden Çakıl yataktan kalkamayınca bana radyoya gitmek, ona da radyodan beni dinlemek düştü. Pek  adaletli bir durum olmadı ama elden ne gelir:)

Gezgin bir anne olmak, çocukla seyahat, Küçük Gezgin Çakıl ve seyahat etmenin insana kazandırdıkları üzerine sohbet ettiğimiz program benim için oldukça keyifli geçtiği gibi, dinleyicilerimin en değerlisi Çakıl’ın çok beğenmiş olması benim için her şeyden kıymetli. Ona radyodan kendi anılarını dinlemek hasta yatağında ilaç gibi geldi!

Geziyorum Öyleyse Varım sitesi daha çok yollarda büyüyen çocuklar olsun diye kuruldu. Yollarda büyüyen her çocuk daha özgüvenli, vizyonu geniş, farkındalığı yüksek, önyargılardan kurtulmuş bireyler olarak yetişiyor. Sesimi Trt aracılığıyla daha çok ebeveyne duyurabildiysem ne mutlu!

20160608_105752

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.