KÜÇÜK GEZGİN TRT KENT RADYO İZMİR’DEYDİ

ÇOCUKLA RADYO PROGRAMI

Evet işte o büyük gün geldi. Daha önce Trt Kent Radyo İzmir’de Feryal Gürel Durmaz’ın konuğu olmuştum. Aslında programa Çakıl ile gelmemi rica etmişse de bizim Küçük Gezgin’in bağırsak enfeksiyonu ve 40 derece ateşle perişan olduğu bir döneme denk gelmiş ve ben programa tek başıma çıkmak durumunda kalmıştım.

Feryal Hanım programa Küçük Gezgin Çakıl’ın bu sefer katılıp katılamayacağını sorduğumda ne yalan söyleyeyim karnıma kramp girdi. Elbette ki katılabilirdi ama çocukla canlı yayına çıkmak hem heyecanı hem de adrenalini yüksek bir durumdu.

İşte bu yüzdendir ki Çakıl’ın gözünde bu durumu büyütmemek için konunun üstüne evde pek konuşmayıp, köydeki gündelik hayatımıza devam ettik. Köpekler, ağaçlar, kuşların cıvıltısı derken sabah olup da çattığında ben de bir heyecan, Çakıl da bir heyecan ki sormayın. Köpeğimiz Limon’u kaybettiğimizden beri uyku arkadaşı yaptığı oyuncağı Limon’u ona destek vermesi için de yanına alıp Trt’nin yolunu tuttuk. Yayın sırasında kucağımda olan Çakıl konuşurken hem kafamı saçlarına gömdüm kıkır kıkır güldüm, hem bizim için inanılmaz bir hatıra olacak olan anın tadını çıkarmaya çalıştım hem de canlı yayından dolayı gerginlikten ellerimden akan tere sahip olmaya çalıştım. Bildiğiniz bir adrenalin patlaması!!!

IMG_20160825_094507

Programda gezgin hayatından çok köy hayatından bahseden, seyahat sırasında ishal olduğunun vurgusunu yapan, köpekleriyle anılarını anlatan Çakıl, hayatındaki ilk canlı yayın deneyimini de yaşamış oldu. Ben de çocukla radyo programı nasıl olurmuş anlamış oldum!

İtiraf ediyorum, ben programın kaydını sonradan dinlediğimde çok daha fazla keyif aldım:) Ne de olsa heyecan, adrenalin hepsi ortadan kalkmıştı. Şimdi her gün dinleyip dinleyip gülüyoruz:

Programın kaydını dinlemek için aşağıdaki PLAY tuşunu tıklayın:)

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.