KÜÇÜK GEZGİN AMERİKA’DA GAZETEDE

3 aylığına Amerika maceramıza pek çok şey sığdırdık. Gezdik, tozduk, ingilizcemizi geliştirdik, hastalandık, kaşımızı yardık… Ama damgasını vuran Küçük Gezgin’in gazeteye çıkması oldu tabii:)

Easter kutlaması için gittiğimiz Davis şehrindeki Cesar Chavez okulunda Çakıl bir taraftan  çok eğlenirken; bir taraftan da Paskalya tavşanının (Easter Bunny) çıkacağı anı dört gözle bekleyip durdu. Bu gariban çocuklar hiç bir şeyi sorgulamadan inanıyorlar ne de olsa. Noel babanın, diş perisinin, paskalya tavşanının masaldan ibaret olduğunu anlattık; ama keyfini de şöyle ağzının tadıyla sürmesine izin vermek lazım tabiii:)) Günlerdir bugüne hazırlandık. Sepetler alındı, yumurtalar hazırlandı. boy boy çeşit çeşit şekerlemeler, çikolatalar… Herşey hazırdı. Geriye tek kalan paskalya tavşanını görmekti

Tavşancık çıktığında sevinç çığlıklarına boğulan Küçük Gezgin’in sevinci Davis’in tek gazetesi Davis Enterprise muhabirinin de dikkatini çekmiş olacak ki bol bol fotoğraflarını çekti. Yayınlamak için gelip izin aldığında, bunun bizim için çok güzel bir anı olacağını düşündüm.

Ertesi gün gazetenin ana sayfasında kocaman bir fotoğrafla yayındaydı…

Anılarımız birikmeye devam ediyor.

11088249_10152765094258015_4996610147370015596_n

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.