KÜÇÜK GEZGİNLERE PORTATİF MAMA SANDALYESİ

Çocuklarla seyahat ederken, zorlukları aşabilmenizi sağlayan, ağlama oranını azaltan, “off belim ağrıdı” “hay Allah şimdi ne yapıcam” diye bıdır bıdır söylenip canınızın sıkılmasını engelleyen bazı ürünler var ki, inanın bana hayat kurtarıyorlar:) Çıldırmış, saçını başını yolmaya hazır bir anneyle gezmek hiçbir çocuğa iyi gelmez.) İşte o bahsettiğim ürünlerden biri; bizim seyahatlerimizde Küçük Gezgin’in yanından ayırmadığımız Portatif Mama Sanalyesi!!!

Biz mama sandalyesinin bu kadar çetrefilli bir süreç olacağını düşünmemiştik. İlk önce Kraft’tan kocaman, neredeyse yatabilir bir mama sandalyesi aldık ki; ne yalan söyleyim tepe tepe kullandık, hem yemek hem aktivite masası olarak masamızın başköşesinde yer aldı. Kızımdan sonra 4. Çocuk kullanıyor şu anda, her kullanan oldukça memnun kaldı.
Sonra, yok annemlere, yok pikniğe giderken lazım diye bir de gittik İkea’dan mama sandalyesi aldık. Bu basit dizaynlı ve hemen hemen her restoranda da karşımıza çıkan mama sandalyesi hayatımızın önemli bir parçası olmaya başladı.
Ama gün gelmiş ve uzun soluklu seyahatlere Küçük Gezgin ile birlikte yelken açmıştık ki; işte o zaman evdeki bu iki sandalyenin işimizi görmeyeceğini fark ettik. “Artık her restoranda mama sandalyesi var; çok da gerekli değil” diyorrsanız; bizim gibi gezgin bir ailenin ne zaman nereye seyahat edeceği, nerede duraklayacağı, nerede konaklayacağı belli olmadığından; portatif bir mama sandalyesinin çok önemli bir ayrıntı olduğunu belirtmeliyim. Gezgin olduğunuzda sadece şehir merkezlerindeki restoranlarda vakit geçirmiyorsunuz ki… Bu harika mama sandalyesi bir ormanın içindeki piknik masasında, nehir kenarındaki parkta bile insanın konforuna konfor katıyor… De ki bizim gibi gezgin değilsiniz, bir ev seyahatinde bile kucağınızda ter basa basa yemek yedirmektense böyle bir mama sandalyesinde rahat rahat yemek yedirmesi gibi yok.

a
İşte bizim Küçük Gezgin ile yurtdışı seyahatlerine başladığımızda keşfettiğimiz portatif mama sandalyesi bizim hayatımızın, seyahatlerimizin en önemli parçası, “yangında ilk kurtarılacak kırmızı Y işareti taşıyan” demirbaşı oldu. Diğer iki mama sandalyesi gücenmesin ama bu mama sandalyesi, taşınabilirliği, kolay kullanımı ve hafifliğiyle gerçekten her evin olmazsa olmazı. Biz bu ufacık ve nerdeyse ağırlığı yok denecek kadar hafif mama sandalyesini kızımız 8 aylıkken keşfettik ve sonrasında da tüm yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde, hatta dost gezmelerinde keyifle ve güvenle kullandık.

bc

Gezmeyi seven her anneye şiddetle tavsiye edeceğim bu mama sandalyesinde 3. Çocuk büyüyor şu anda. Ve kullanması için verdiğimiz her dostumuz kullanımından oldukça memnun kaldı. Bizim aldığımız zaman Türkiye’de bulunmayan bu ürün şu anda hepsiburada.com ‘da dahil olmak üzere pek çok internet sitesinde satılıyor.

Küçük Gezgin ve bizden tavsiye edilir:)

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.