LA VISTA BOUTIQUE HOTEL

LA VİSTA BOUTIQUE HOTEL&SPA

Küçük Gezgin ve Food to Travel ekibi ile Kuşadası yollarına düştüğümüzde, ilk durağımız Efes oldu. Hava sıcak olmasına rağmen büyük keyif aldığımız Efes’ten La Vista Boutique Hotel’e doğru yola çıktığımızda kendimizi serin sulara atma isteğiyle boğuşmakla meşguldük.

Otele vardığımızda Çakıl ve benim en sevdiğim şeyin otelde mevcut olduğunu fark edince deliye döndük. Evet, La Vista’nın bir sonsuzluk havuzu var… Ve bu sonsuzluk havuzunun manzarası günün her saatinde insanı mest eder benden söylemesi… Biz günün her saatini neredeyse havuz başında geçirdik. Aynı gün içinde sıcaktan kavrulduğumuz anlar olduğu gibi, şakır şakır yağan yağmurun da tadını çıkarabildik. Ve tüm bu anların tadına enfes manzara eşliğinde doyum olmadı….

Oldukça geniş olan odalarının hepsinin deniz manzarasının olması her otelde bulunabilecek bir lüks değil…Otelin 39 odasının 9 odası 30m2, 30 odası ise 40m2lik süitlerden oluşuyor. Yani butik bir otele göre odalarının çok geniş olduğunu söyleyebilirim. Otelde bulunan Spa merkezinde rahatladıktan sonra çok şık butik kıyafetler satan mağazada farklı şeyler bulmak mümkün. Evet denize sıfır değil ama manzarayı görünce “iyi ki denize sıfır değil “ diyor insan…

Otelin en büyük özelliklerinden biri “huzur” konsepti sunması. Bu yüzden küçük yaşta çocuk kabul etmeyip, diğer otellerine yönlendiriyorlar. Dolayısıyla da havuz başında manzaranın keyfini çıkarırken çocuk sesleri arasında boğulmuyor insan. Evet, biz Küçük Gezgin Çakıl ile gittik. Ama ne yalan söyleyeyim, bizim kızın içinde bir yetişkin saklı olduğu için çok sesi çıkmıyor. Rahat rahat herkes havuz başında takıldı.

Kahvaltısında menemeninin ünlü olduğu otelin damağımda kalan lezzeti ise portakallı keki oldu. İtiraf ediyorum, hayatımda yediğim en güzel kekti. Gluten intolaransı olan birisi olarak aylardır ağzıma glutenli hiçbir şey sokmazken 4 dilim kek yediğimi söylersem, gittiğinizde mutlaka tadına bakın diye belirtmeme gerek kalmaz her halde: – )

Herkesin tatil anlayışı farklı. Hatta kişinin tatil anlayışı aynı yıl içinde bile ruh haline göre değişiyor. Ama senelerce en lüks 5 yıldızlı otellerde de, pansiyonlarda da, butik otellerde de konaklama şansını buldum. Şunu belirtmeden geçmeyeyim, benim huzuru en çok bulduğum yerler genelde butik oteller buluyor. Sade dekorasyonları, ince ayrıntılarla süslenmiş duvarları, fonda çalan hafif bir müzik, sessizlik ve her şeye ulaşmanın beş dakika sürdüğü yerler favorim. Evet, hala yeri geldiğinde mini club hizmeti veren büyük otellerde de tatil yapıyoruz, evet hala pek çok yerde ucuz bütçeli pansiyonlarda da kalıyoruz ama gönlümün efendisinin butik oteller olduğunu söyleyebilirim.

Kuşadası Merkeze 10 dakika, denize 5 dakika uzaklıktaki bu güzel otelde harika gün batımı ve gün doğumu fotoğrafları çekip, Küçük Gezgin Çakıl ile anılarımıza yenisini ekledik…

Otelin bize en büyük süprizi ise Instagram’daki “Babalar Günü” mesajında Çakıl’ın fotoğrafını kullanmaları oldu…

Dİyeceğim o ki, direksiyon Kuşadası’na dönecekse, La Vista dinlenmek için en güzel noktalardan biri… Ben susuyorum, fotoğraflar ve video konuşsun!

 

www.lavistahotel.net

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.