TRT’DE GECENİN İÇİNDEN “Gece Seyri” PROGRAMINDAYDIM

Sevgili Murat Can Canbay, yıllardır Gecenin İçinden “Gece Seyri” programında güzel sesi ve harika konuklarıyla hepimizi radyonun başına kitlemiştir. Sevgilimin gece yolculuklarında keyifle dinlediği Murat Canbay’ın 15 Ağustos 2016 tarihli programında konuk olacağımı Ordu gezisi sırasında öğrendim. Oldukça heyecan verici olan bu durum, Ordu seyahatinin yorgunluğuyla çöken bedenim ve kısılan sesimle biraz strese dönüştü benim için. Yayına çıkacağım gün adaçayı, meyva çayları ve boğaz spreyleriyle sesimi toparlayıp yayına çıktım. Yayın sırasında terleyen ellerim, heyecanımın ne kadar çok olduğunun kanıtıydı aslında. Ama yıllardır mikrofon başında benim gibi pek çok heyecanlı konuğu ağırlayan Murat Canbay, güler yüzü ve neşesiyle beni o kadar çok rahatlattı ki, bir saatlik programın nasıl aktığını anlamadım bile.

Gecenin Seyri programındayım

Gecenin Seyri programındayım

Program akışında Geziyorum Öyleyse Varım’ın nasıl ortaya çıktığını ve blogun neler içerdiğini konuştuk. Ve tabii ki gezgin olmanın bizlere ve en çok da gezgin çocuklara neler kattığını. Küçük Gezgin Çakıl hakkında bol bol sohbet edip, gezgin bir anne olmanın nasıl bir şey olduğu konusunu tartıştık.

Benim için çok keyifli olan bu sohbetin yayınını elime geçer geçmez bloga yükleyeceğim elbette 🙂 Bu yayın, susmaksızın “car car car” diye ne kadar konuştuğumun ve kahkahalarımın bedenimden taştığının da kanıtı olmuş oldu! Kendi performansımdan kendim korktum 🙂

Ben kendi adıma programdan çok keyif aldım. Dinleyenler de keyif aldıysa ne mutlu bana : -)

Screenshot_2016-08-18-11-24-23-1

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.